Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Microlino – a legkisebb városi elektromos autó

0

Épp olyan mókásan furcsa, mint amikre tervezték: az apró elektromos városi autó, a Microlino, amit először a 2016-os Geneva Motor Show-n mutattak be, az utolsó teszteken is átment és most már legálisan használható az európai utakon.

Microlino

A gyártás decemberben kezdődik, és először Svájcba, majd 2019-ben Németországba fognak szállítani a járművekből. A Microlino 2,4 méter hosszú, kétszínű festése az 1956-os BMW Isetta modelljén alapszik.

Microlino

Az elektromos koncepció célja, hogy átírják a mobilitás fogalmát. Maximális sebessége 90 km/óra, és 5 másodperc alatt gyorsul 50 km/órára. Két változatban – 126 km és 202 km – elérhető a jármű attól függően, hogy nagy vagy kicsi akkumulátor van benne elhelyezve – 8 kW/h vagy 14,4 kW/h.

Microlino

A kényelmet is a következő szintre emeli a kényelem fogalmát, a kétüléses autót bármilyen hagyományos háztartási csatlakozóaljzattal fel lehet tölteni. Ezen túlmenően az elülső ajtó kialakítása biztosítja, hogy ha a városban keresztben parkolnak, a vezető és az utas kiszálláskor azonnal a járdára tud lépni.

Microlino

Microlino

Microlino

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «