fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Mikor a feketét egy kis narancs rázza fel

0

A bienne-i óragyártó erősen indít a 2017-es évben ezzel a tökéletesen harmonikus fekete-narancs modellel

Omega Speedmaster

Az Omega Speedmaster kollekciója valódi kincsesládának számít. Elég csak, ha a legendás Speedmaster Professional Moonwatch modellre gondolunk, aminek kerámia változatai elsöprő sikert arattak, de itt vannak még a szintén csábító külsejű Speedmaster ’57, Speedmaster Racing és Speedmaster Mark II karórák.

Omega Speedmaster
Ahogy a nevéből sejteni lehet, a Speedmaster Automatic-ot önfelhúzó mechanikai mozgás hajtja. A Seamaster Planet Ocean-ből ismert Calibre 9900 METAS minősítést kapott, ami annyit tesz, hogy a karórát akkumulátor ellenállásnak, precíziós teszteknek vetették alá. A Calibre 9900 60 órás járástartalékot biztosít.

Omega Speedmaster
A Speedmaster Automatic acél óratokjának átmérője 44,25 mm. Erre jön a fekete kerámia funkciógyűrű, amin Liquidmetal tachimetrikus skála látható. A számlapon a nyíl alakú fehérarany indexek mellett a mutatók narancs színének ízléses használata a legszembetűnőbb.
Az új modell fekete, lyuggatott bőrszíjat kapott, aminek hátoldalán narancs csík húzódik, ára pedig 8.400 svájci frank.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «