Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Milestone – üvegépület Stuttgartban

0

A holland MVRDV építésziroda legújabb munkája ez az üvegből készült irodaház, mely Németországban, Stuttgartban fog megépülni. A Milestone névre hallgató épület közepén egy óriási átjáró lesz, mely közösségi térként is szolgál majd.

Milestone

Az épület burkolatán fotovoltaikus panelek és integrált QR kód kijelzők lesznek elhelyezve. Az MVRDV tervei alapján az irodaház tulajdonképpen egy óriási kristálytömbhöz fog hasonlítani, hiszen mindenhol üvegfelület borítja majd. A projekt Esslingen am Neckar-ban, Stuttgartban fog megépülni. 12 emeleten összesen 6500 négyzetméter alapterületen lesznek irodák és üzlethelyiségek.

A Milestone félig tükörszerű, félig átlátszó üvegfelületei nyáron, nagy hőségben sem jelentenek majd hátrányt, hiszen a beépített technológia úgy lett megtervezve, hogy ne melegedjen túl az épület.

Milestone

Az épület külső üvegfelületein elhelyezett QR kódok és okostelefonunk segítségével hasznos és érdekes turisztikai információkhoz juthatunk majd.

Az építkezés várhatóan 2020-ban kezdődik. Az épület elkészülte után várhatóan turisztikai látványossággá és népszerű közösségi helyszínné válik majd.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «