Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

„Millió dolláros kilátás”

0

A 650 négyzetméter tág West Hollywoodi otthonban öt hálószoba, egy feszített víztükrű medence, mozi, egy borkóstoló szoba és még sok minden más található.

Origami ház

A West Hollywoodban található Sunset Strip fölött, egy hegyfokon áll az Origami House, ami teljesen új értelmet ad a „millió dolláros kilátás” kifejezésnek.

Origami ház

Köszönhetően a kedvelt kilátópontnak és a délre néző üvegablakoknak, a 650 négyzetméteres otthonból lenyűgöző kitekinteni az alatta elterülő a Csendes-óceánra.

Origami ház

A díjnyertes Belzberg Architects által tervezett, és Patrick Fogarty által kivitelezett épület szögletes kialakítást, tiszta vonalakat és egymást keresztező üvegfalakat jelenít meg.

Origami ház
A kétemeletes házban öt hálószoba– beleértve egy 120 négyzetméteres főhálószobát, mely alatt a medence helyezkedik el –, valamint öt fürdőszoba lett kialakítva.

 

Egy lebegő lépcsősor vezet a második emeletre, ahol az összes vendégszobához saját erkély tartozik. Lent, a pincében háttérvilágításos, üvegburkolatú borkóstolóterem található, ahol 750 üveg fér el, továbbá van még itt egy 12 személyes vetítő helyiség, beépített bárral és plüss karosszékekkel.

Origami ház
A házban a 3,5 méteres plafon, a Carrara márvány, az acél oszlopok és a fehér tölgy padló és lépcsők adják a modern érzetet, a padlótól a plafonig érő üvegablakok pedig keretbe foglalják a nyitott élettereket.

Origami ház

Paul Amey hal szobrai némi bohém felhangot adnak az épületnek, a keret nélküli üvegajtók pedig megszakítatlan kilátást nyújtanak Los Angeles-re. A gourmet konyhában Miele háztartási gépek, Tom Dixon lámpák és egy négy méteres konyhasziget teremt egyszerre divatos és funkcionális teret.

 

A szofisztikált otthonban egy edzőterem is helyet kapott, akár hat autó is elfér a ház mellett, valamint 24/7 működő megfigyelőrendszer felügyeli az egész birtokot.

Origami ház
Visszahúzható üvegfalak vezetnek ki a feszített víztükrű medencéhez és a pezsgőfürdőhöz, ami olyan, mintha a Sunset Strip fölött úszna. A teljesen bútorozott otthon 15,6 millió dollárért keresi gazdáját.

Origami ház

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «