Mini pick up a világ meghódítására

0

Tetszik a Mini? Szereted a pick up-okat? Szeretnél egy igazi világjáró autót? Ha ezekre a kérdésekre mind igen a válasz, akkor a számodra a Mini Paceman Adventure Concept az ideális jármű.

Nem tudni, hogy milyen belső késztetések vezettek Münchenben ahhoz, hogy a Mini Cooper S Paceman alapjain megalkossák ezt az autót. Talán a márka dakaros sikerei is dobtak erre egy lapáttal, aminek hatására a bajor mérnökök érettnek látták a modellt arra, hogy egy ilyen tanulmányt is elkészítsenek. A kis “El Camino” igazán jól sikeredett, és a sokan az autót látva még azt is rávágták, hogy az egyik legjobb Mini tanulmány idáig. A fizimiska igazán betyáros, ami kétségtelenül kalandra hívó. És bár az optika mellett a műszaki feltételek egész sorát is módosították, valószínű, hogy ezzel azért nem akar majd senki elindulni a Rózsaszín tó partjához.

Mini Paceman Aventure

Sajnos nagyon kevés adat látott napvilágot az autóval kapcsolatban, így csak annyit lehet tudni, hogy az állandó négykerékmeghajtású kis szörnyeteg orrában egy 1,6 literes négyhengeres turbós benzines erőforrás dolgozik.

Mini Paceman Aventure

A 184 lóerős erőforrással pedig az emelt hasmagasságú, off-road gumikkal, tetőcsomagtartóval, és légbeömlő pipával felszerelt pick up 7,8 másodperc alatt gyorsul 100 km/órás sebességre, míg a végsebessége eléri a 212 km/órát.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «