Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

MINI rajzolatok

0

A MINI művészi illusztrációkkal is készül a svájci Burton European Open-re.

A MINI idén ötödik esztendeje a Burton European Open snowboard-verseny hivatalos partnere, amelynek 2015-ös felvonását január 29. – február 1. között rendezik meg Svájcban.

MINI Burton European Open

A lejtős pályákon és a félcsövekben bemutatott látványos snowboard-trükkök hagyományteremtő kiegészítéseként a MINI egy újfajta kreatív ágat hozott létre: a hófödte magaslatokban zajló versenyek páratlanul egyedülálló művészeti tábla-installációit.
MINI Burton European Open A MINI ezúttal a kanadai illusztrátort és animátorművészt, Geoff McFetridge-et kérte fel a versenypályák melletti táblarendszer sajátos megalkotására, amely a versenyzők szemszögét tükrözi. Az együttműködés eredménye számos jelzőtábla nagyságú, egyedülálló művészeti grafika, amelyek ugyan egyértelműen azonnal felismerhetők, mégis új megvilágításba helyezik a snowboard-versenyzők hófehér világát.
A kanadai művész alkotásait a látványos egyszerűség jellemzi. Miközben a jelzőtábla-illusztrációk mindvégig a szimbolikus és az absztrakt megjelenítés között egyensúlyoznak, erőteljesen kommunikatív képalkotásukkal ösztönösen érzékeltetik jelentésüket.
MINI Burton European Open Amíg a tavalyi évben Andreas Preis nagyvárosi illusztrátor rendkívüli munkáját, a snowboard-fesztiválra készített MINI Paceman SNOW BEAST modellt mutatta be a MINI a svájci Laax régió Crap Sogn Gion gleccserén megrendezett versenyen, addig idén Geoff McFetridge „szabadstílusú jelzőtábla-rengetegével” találkozik majd a verseny során a több, mint 300 induló.
A MINI január 29. – február 1. között lesz látható a hegyekben a svájci Laax régió Crap Sogn Gion gleccserén, amely idén is otthont ad a Burton European Open 2015 snowboard-versenynek. A MINI világszerte számtalan sportesemény partnere és támogatója. A MINI 2011 óta a Burton nemzetközi eseménysorozatainak (Burton Global Event Series) hivatalos partnere.
MINI Burton European Open A MINI támogatását élvező Burton Global Event Series évente három kontinens négy országában van jelen. A Laax-i Burton European Open snowboard-verseny mellett a sorozat évről évre megrendezi a Burton US Open-t, a világ legnagyobb snowboard-fesztiválját az Egyesült Államokban, a Burton High Fives télisport-eseményt Új-Zélandon, a Burton Rali Napokat Japánban, valamint számtalan Burton Hegyi Fesztivált.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «