Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Mint az élet allegóriája

0

Az El Dia de los Muertos, azaz a mexikói halottak napja ünnepség, mely október 31-től november 2-ig tart, már átlépte Mexikó határait, és Amerikában is hagyományt teremtett. Szimbóluma, az emberi koponya most a Hublot limitált kiadású óráját díszíti.

Hublot – Big Bang Calaveras

Kétségtelenül ez az egyik legnépszerűbb ünnep Mexikóban. A különböző generációk összegyűlnek erre a nemzetközi viszonylatban is párját ritkító ünneplésre, amit október 31. és november 2. között tartanak. El Dia de los Muertos jogosan lett az UNESCO által 2008-ban az emberiség kulturális örökségének részévé választva.

Hublot – Big Bang Calaveras

Ez a vidám és színes tradíció az életet ünnepli, miközben tisztelettel adózik az elhunytak előtt. Leghíresebb szimbóluma a calevera, az emberi koponya, ami maszkokon és az oltárokat díszítő édességeken egyaránt felbukkan. A Hublot kölcsönvette az ikont, és a legújabb, limitált kiadású Big Band Calaveras órakollekciójának szívébe helyezte.

Hublot – Big Bang Calaveras

Három modellt gyártottak ennek alkalmából, ebből 30 fekete kerámiából, 20 acélból és 10 vörös aranyból készült. Mindegyik számlapján egy finoman gravírozott koponya – a híres calevera – látható, amit virágminta vesz körül. A szíjon is ez a minta látható, amit vaknyomással helyeztek rá.
A két széles és (természetesen) csontváz mutató jelzi az órát és a percet, jelezve a kompozícióban az élet körforgását és az idő múlását.

Hublot – Big Bang Calaveras
A 44 mm széles tokok ugyanazt az automata szerkezetet rejtik minden Big Bang Calaveras óránál. A HUB1401 kaliber 42 órányi működési időt garantál, és látható működési közben is a zafír hátlapon keresztül, ahol az óra száma és a SPECIAL EDITION felirat is szerepel.
Ára: 14,900 svájci frank (kerámia) – 11,900 svájci frank (acél) – 31,900 svájci frank (vörös arany)

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «