Modern brazil vidéki ház a természetbe ágyazva

0

Egy golf játékosnak és családjának az volt az álma, hogy egy golfpálya szélén álló házban élhessenek Sao Paulo előkelő külvárosában.

A golfozó háza

Az álmost a brazil építész, Deborah Roig váltotta valóra. A komplikált birtokon álló ház tipikus indusztriál stílusú anyagokból áll.

A golfozó háza
Mielőtt elkezdődött volna az első tervezési fázis, Deborah Roignak ki kellett gondolni a lehetséges megoldásokat a telekre, amely az utolsó elérhető volt a környéken – a terület háromszög formájú, keskeny a bejárata és kevés napfény éri. Emellett a környéket már beépítették, így a házak eltakarták a kilátást.

 

Az építészek tipikus indusztriál stílusú anyagokat használtak az építkezéshez, mint például az égetett cement és acél, amihez egy kőből készült homlokzatot készítettek, hogy összhangban legyen a projekt egészével.

A golfozó háza

Azért, hogy a ház környezetbarát és önálló legyen, Roig úgy döntött, hogy napelemeket és egy esővíz felhasználó rendszert is beépít. A hatalmas nyílások, amelyek összemossák a kint és a bent fogalmát, rengeteg természetes fényt engednek a házba, aminek a csúcspontja a medence fölé helyezett tetőablak.

A golfozó háza

A golfozó háza

A golfozó háza

A golfozó háza

A golfozó háza

A golfozó háza

A golfozó háza

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «