Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Modern retro

0

A Vespa korlátozott számban újra piacra dobta a nagy népszerűségnek örvendő 1951-ben debütáló robogóját. A ‘Sei Giorni’ (hat nap) név az 1951-ben, az olaszországi Varesében megrendezett hat napos nemzetközi versenyre utal, melyen a Vespa robogója 9 aranyérmet szerzett.

‘Sei Giorni’

A limitált szériában a Vespa régi ikonikus formái köszönnek vissza, mely kísértetiesen hasonlít a 66 évvel ezelőtti elődjére. A Vespára jellemző alacsonyan felszerelt első fényszóró, a kormány kialakítása és számos apró részlet is felidézi a régi idők olasz robogóit.

‘Sei Giorni’
Az ülés magas minőségű, puha fekete bőrből készült, és a színe tökéletesen passzol az 1950-es évekből is ismert olívazöld karosszériához. A limitált számban elérhető modellben számos 21. századhoz méltó változtatás történt.

‘Sei Giorni’

A csomagtartóban USB töltő gondoskodik az okostelefonjaink töltéséről, a biztonságunkat ABS blokkolásgátló fékrendszer szolgálja, illetve az összes lámpában fejlett LED-es fényforrások találhatóak.

 

A megrendelő egyénileg konfigurálhatja a motort. Rendelhető extra többek között a szélvédő, az első és hátsó csomagtartó, egy 42 literes motoros táska, lopásgátló rendszer, illetve a Tom Tom ‘VIO’ navigációs rendszer.

‘Sei Giorni’
A ‘Sei Giorni’ modell meghajtásáról egy 300 köbcentis euro4-compliant folyadékhűtéses négyütemű motor gondoskodik, mely rendelkezik önindítóval is. A 21 lóerős motor 22 Nm forgatónyomatékra képes 5000-es fordulatszám esetén. A gyári üzemanyagtartály 8,5 liter űrtartalmú.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «