fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Monaco az élet napos oldala

0

A monacói hercegség a világ második legkisebb és legsűrűbben lakott országa, a picinyke városállamban azonban ennek ellenére az egekbe vannak a lakásárak, amit annak köszönhető, hogy Monaco már 150 éve az „adóoptimalizálók” paradicsomának számít.

Top Márkák Monaco 2016

A maroknyi őslakos mellett a világ legjobban kereső sportolói, politikusai, hírességei laknak Monacóban, ami miatt a város a gazdagok igazi játszótere. Ezt természetesen az üzleti világ is felfedezte, így idén már a 13. alkalommal rendezik meg a Top Márkák monacói kiállítását.

Top Márkák Monaco 2016

Martin JetPack

A Top Márkák monacói kiállítása kezdetben egy egyszerű sportkocsi kiállítás volt, mára azonban minden olyan üzletág és cég képviselteti itt magát, aki a dúsgazdag vásárlókat akarja megcélozni a portékájával.

 

Monaco lakosságának az egyharmada ugyanis milliomos, ráadásul Svájc és a francia, illetve olasz Riviéra is közel van, így nincs is megfelelőbb hely erre az egész világon.

Top Márkák Monaco 2016

Kormoran motorcsónak

Az autógyárak számára a legrangosabb esemény a párizsi és a genfi autókiállítás, az óragyártók és rajongók Mekkája a Baselworld, a divat világ legrangosabb eseményének pedig a londoni, a milánói és a párizsi divat hét számít.

Top Márkák Monaco 2016

Belassi Jet-ski

A Top Márkák monacói kiállításán azonban, ha van hozzá elég pénzünk, akkor szinte mindent megtalálunk, ami szemnek és szájnak ingere.

 

A felhozatal ugyanis valóban lélegzetelállító. 270 lóerős Arcaboard légdeszka, alakváltoztató Kormaran motorcsónak, Martin JetPack repülő hátizsák, a Belassi 333 lóerős jetski-je a B3R PWC. Aztán ott vannak a szupersportkocsik, úgy, mint az Icona 670 lóerős titán sportautója a Vulcano, a retro olasz sportkocsi, az Effeffe Berlinetta, az Apollo 986 lóerős Arrow-ja, a Kahn Design 510 lóerős Vengeance sportkocsija, vagy a Mazzanti 751 lóerős Evantrája.

Top Márkák Monaco 2016

Faralli & Mazzanti Antas V8″ .

Top Márkák Monaco 2016

Icona Vulcano

És ezzel még koránt sincs vége, a kiállításon ugyanis hemzsegnek az egyedi motorkerékpárok, jachtok, helikopterek, különleges órák, például olyan is, amit egy Ferrari féktárcsából készítettek és 3300 euróba kerül.

Top Márkák Monaco 2016

Ferrari óra

Top Márkák Monaco 2016

Stesilbike: Kentaúrjai

De drága berendezési tárgyakban, über-prémium italokban, mint amilyen például a Padre Tequila, hiper-szuper kondigépekben, vagy ékszerekben sincs hiány.

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «