Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Moonen Navarino jacht

0

Moonen Navarino Yacht elegáns vonalakat és a felfedező jachtok merész szilárdságát ötvözi. A cég olyan friss, egyedi tervezésű jachtokat kínál, amelyek inkább az ügyfelek, mintsem az iparág követelményeinek felel meg.

Moonen Navarino jacht

A Navarinot a Monaco Yacht Show-n mutatták be, és a gyönyörű 470 méteres világjáró nevét az Antarktisz egyik átjárójáról kapta. Szép kiinduló koncepció egy ügyfélnek, aki egy olyan motorhajót szeretne, amivel bárhova el tud menni, hiszen innen még sokféleképpen a saját igényire szabhatja a hajót.

Moonen Navarino jacht
A Moonen Navatino hajóteste egyedi tervezésű, mivel egyetlen entitást képez a főfedélzettel, ami nagy előnyt jelent a merevség, az erő és a súly szempontjából. Nincsenek oldalsó fedélzetek, ami azt jelenti, hogy a Navarino hatalmas enteriőrrel rendelkezik, és optimális a térkihasználása. Kétségtelenül ez az egyik legnagyobb 500 GT szuperjacht ma a piacon.

Moonen Navarino jacht
A Moonen Navarinot a René van der Velden Yacht Design tervezte magasított hátsó fedélzeti lazarettet (a hajó hátsó részében található tároló), hogy ugyanolyan szinten legyen, mint a strandklub, ezért bőséges teret hagytak, hogy a vendégek élvezhessék a szabadságot és természetet, közel a vízhez.

Moonen Navarino jacht

Néhány lépcső vezet le a hatalmas főtársalgóba, ahol üveglépcsősor és padlótól a mennyezetig érő ablakok vannak, ami a nyitottság érzését adják, és elképesztő panorámás kilátást nyújtanak. A hátsó fedélzetet teljesen akadálymentessé tették azzal, hogy a felszereléseket és a vízisportokhoz használt “játékokat” a hajó elejében helyezték el.

Moonen Navarino jacht
Azért, hogy csökkentsék a környezetterhelés mértékét, a Navarino esetében számos jövőbiztos megoldást valósítottak meg, ideértve a fenntartható anyagok és a napelemek használatát, a kipufogógázok tisztítását, a kipufogógázok hővisszanyerését és a hibrid meghajtást. Azért, hogy abban az estben se legyen probléma, ha a jachtot hosszú felfedezőutakra használnák, kiváló tárolókapacitással rendelkezik, akár 50,000 liter üzemanyagot és 12,000 liter friss vizet tud szállítani.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «