fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Moov now – a tökéletes személyi edző

0

A tajvani designer, Ian Yen által tervezett Moov now egy olyan okos hordható eszköz, amely mindenféle sporttevékenység során tökéletes személyi edző lehet a számunkra.

Ha tudni akarod, hogy milyen messzire futottal, milyen pulzusszámmal, akkor arra sok más hasonló eszközt választhatsz, a Moov now azonban a beépített giroszkópja, gyorsulásmérője és magnetométere segítségével többet nyújt ennél.

MOOV NOW™

Az okos eszköz a felhasználó minden mozdulatát elemzi, a karunkra, vagy a lábunkra felhelyezve azt így futás, úszás, boksz vagy a kerékpározás során is mindent megtudhatunk az edzésmunkánkról, vagy a testtömegünk alakulásáról.

 

A Moov now ráadásul mesterséges intelligenciával is felvan szerelve, így ezen sportok tekintetében tanácsokkal is képes ellátni a tulajdonosát.

MOOV NOW™

Akárcsak egy igazi edző tehát a Moov now is elemzi a felhasználó biomechanikáját az edzés közben, hogy a valós idejű visszajelzéseivel elősegítse a hatékonyabb edzést, illetve a sérülések megelőzését.

MOOV NOW™

Az eszköz megtervezésénél azonban nem elsősorban a forma, hanem a funkció volt az elsődleges szempont.

A pánton lévő sok lyuk így például jobb szellőzést biztosít, de Ian Yen ígéri, hogy a jövőben a Moov now külső megjelenésén is sokat fognak majd javítani.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «