Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Morbid humorral a leszokásért

0

Amennyiben le szeretnél szokni a dohányzásról, ám rettentően nehezen megy, van egy újabb, remek tippünk. A tapaszokat és egyéb varázsszereket el lehet felejteni, megérkezett ugyanis helyettük a koponyás hamutál.

A hamutál különleges dizájnját természetesen a dohányzás kórós szokása ihlette. A koponyás tálkát Christian Sjostrom álmodta és kreálta meg azzal a céllal, hogy a dohányzás elengedhetetlen kellékét a halál szimbólumává tegye.
A koponya szemei remek tároló helyül szolgálnak a lepöckölt hamu számára, míg a fogai tökéletesen megtartanak egy-egy szál cigarettát.

Morbid hamutartó

A mortalitás és az élvezetet nyújtó szokás ily módon való összekötése valami egészen furcsa, hátborzongató humort csempész a mindennapokba – miközben ha kellő akaraterővel párosul, egy kis motivációként segít a leszokásban.
Ha pedig örömteli módon sikerült végleg letenni a cigarettát, akkor sem kell kidobnunk a kis koponyát. A süllyesztett szemeiben továbbra is tárolhatunk parányi dolgokat vagy éppen aprópénzt, míg a fogaiban cigi helyett golyóstollat.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «