Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Moto 360 – okos belső, hagyományos külső

0

A Motorola „Moto 360” volt az első olyan okosóra, ami arra törekedett, hogy úgy nézzen ki, mint a hagyományos karórák. A vállalkozás nemrégiben jelentette be, hogy érkezik a második generációs Moto 360, immáron egyéni ízlésre szabató előlappal, szíjjal és színekkel. A törekvés azonban marad a régi, az új darabok is a klasszikus karórák stílusát tükrözi.

 

Számos kisebb fejlesztést is végrehajtott a Motorola. Az új Moto 360 például tartósabb akkumulátorral, ezáltal hosszabb üzemidővel és élesebb felbontású kijelzővel érkezik.

Moto 360

 

Moto 360

Az igazán nagy változást azonban a testreszabhatósága jelenti. A választék valóban igen széles. A cég saját „Moto Maker” nevű platformján keresztül tulajdonképpen megtervezheted a saját okosórádat. Kiválaszthatod az előlap, a szíj és a tok stílusát, illetve színét is.

Moto 360

Moto 360

A „Moto 360 Sport” szilikon szíjjal érkező verziója víz és porálló, sőt még saját beépített GPS-el is rendelkezik. Extra funkciója pedig az „AnyLight” kijelzőjében jelenik meg, amelyet a legfényesebben ragyogó napsütésben is könnyedén le lehet olvasni. A Sport modell egyébként okostelefon távollétében is remekül működik, hogy magaddal vihesd futni vagy kerékpározni, miközben rendelkezésedre áll a GPS funkció, a pulzusmérő és egyéb praktikusságok.

Moto 360

Ahogyan a legtöbb, új Android Wear óránál megszokhattuk, ez is kapcsolódik Wi-Fi-re, tehát bluetooth kapcsolat nélkül is megkaphatod az értesítéseidet és mivel kompatibilis iOS rendszerrel is, így nem kell feltétlenül Androidos telefont használnod ahhoz, hogy összekapcsold a Moto 360-al.

Moto 360

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «