Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Múlt és jelen találkozása

0

Az olasz designer Pierpaolo Lazzarini ezúttal különösen furcsa, de mégis érdekes koncepcióval rukkolt elő. A Hover Coupè névre hallgató autókoncepció a retro stílust ötvözi a jövő technikájával.

Lazzarini tanulmánya

A Lazzarini Design Studio mindig fontosnak tartotta, hogy miközben a technológia fejlődik és új lehetőségek nyílnak előttünk, ne feledkezzünk meg a múltról sem. A Hover Coupè megalkotása során is ezt a filozófiát követték.

Lazzarini tanulmánya

Az ikonikus olasz autómárka, az Isotta Fraschini modelljét, a 20. század elején megjelent ‘Tipo 8’ modellt vették alapul a koncepció tervezésekor.

Lazzarini tanulmánya
A projekt során elképzelt koncepció a klasszikus autómodellt mintázza, természetesen a 21. század elvárásainak és formavilágának megfelelően újragondolva. Lazzariniék megtartották a régi vonalvezetés hangulatát, de a meghajtásról már 4 turbina gondoskodik az új modell esetében, melyek hasonlítanak a sugárhajtású repülőgépek turbináihoz.

Lazzarini tanulmánya
A Lazzarini Design Studio már számos szokatlan ötlettel állt elő, de ez az autó talán az utóbbi évek legérdekesebb ötlete.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «