Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Múltidézés

0

Az autóból mindössze 80 darab fog készülni, egymással szemben nyíló ajtókkal és nagyobb tengelytávolsággal.

80th Anniversary Continental Coach Edition

Idén ünnepli 80. évfordulóját a Lincoln cégérének számító Continental, amit a modell egyik ikonikus elemének, az egymással szemben nyíló ajtóknak a felelevenítésével ünnepel az autógyártó. Egy 80 darabból álló limitált szériát épít a 80th Anniversary Continental Coach Edition modellből, amely a jelenlegi Continental Black Label szedánon alapul, viszont a klasszikus középre nyíló hátsó ajtókkal fog készülni.

80th Anniversary Continental Coach Edition
Az utolsó alkalommal az 1961 és 1969 között épült masszív Continental szedánoknál és átalakítható modelleknél használta a Lincoln ezt a különleges megoldást. Ma egyedül a Rolls-Royce kínál ilyet alapopcióként.
Azért, hogy nagyobb legyen a hátsó ülés, a már így is tágas Continental tengelytávolságát 15 centiméterrel megnyújtják, ezzel minden plusz hely az autó hátsó részét növeli. A hosszabb hátsó ajtók könnyebben fognak kinyílni 90 fokig a kényelmesebb be- és kiszállás érdekében.

80th Anniversary Continental Coach Edition
A Lincoln a Cabot Coach Builders-szel közösen építi az autót. A cég kínálatában már elérhető a Royale Continental L-nek nevezett, meghosszabbított Continental. A Cabot kettévágja a Continentalt pontosan a B-oszlop mögött, és 15 centi extrát a szerkezetileg megerősített kerethez.

80th Anniversary Continental Coach Edition
A limitált kiadású Continentalnak emellett új hátsó ülései is lesznek 30 különböző beállítással: hátra lehet dönteni majd az ülést, de lesz benne hűtés, fűtés és masszázs opció is. Egy extra széles, teljes hosszúságú középső konzol fogja elválasztani őket, amelyben lesz állítható tálca asztal és tablet tartó.

80th Anniversary Continental Coach Edition
A Coach Door Edition a Continental 400 lóerős, 3 literes iker-turbó V-6 motorja fogja hajtani, amihez hatsebességes automata sebességváltó és az összkerékhajtás társul.

80th Anniversary Continental Coach Edition
Míg a Lincoln Black Label kereskedők már készen állnak a megrendelések fogadására, az autó júliusig nem lesz elérhető, az autó árát egyelőre nem jelentették be, de 100 ezer dollár körül várható. Az évfordulód modellek mellett a Lincoln tervei szerint 2020-tól több hosszított modellt fog gyártani, szintén limitált darabszámban.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «