fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Multifunkcionális súlyzókészlet

0

Ha te is szoktál otthon edzeni, mindenképpen nézd meg az alább bemutatott, roppant újszerű és nagyon praktikus súlyzókészletet! Hidd el, tetszeni fog!

Sok férfi szeretne izmos felsőtestet, ám csak kevesen tesznek is érte. Ugyanakkor sokaknak nincs ideje, kedve vagy pénze konditerembe járni, otthon viszont szívesen nyomnak le pár fekvőtámaszt, csinálnak néhány felülést és emelgetik a kézi súlyzót. Na, a Dumbbell ½ éppen nekik készült!

Dumbbell ½, kézisúlyzó

A súlyzók a legelterjedtebb, leggyakrabban használt fitnesz kellékek. Nem véletlenül. Kicsik, kompaktak és hasznosak. Tárolásukhoz nem kell nagy hely, ellentétben egy komoly erősítő géppel.

Dumbbell ½, kézisúlyzó

A súlyzóit általában valahol rejtve tárolja az ember, mint például az ágya alatt, hiszen egyáltalán nem passzolnak a szoba stílusához, dekorációjához. A Dumbbell ½ esetében már más a helyzet, ez a súlyzó-páros igen menő dizájnnal bír.

Dumbbell ½, kézisúlyzó

A lényeg azonban itt nem is az esztétikum, hanem a briliáns praktikusság. A két súlyzót használhatod ugyanis külön-külön, de akár egyben is. Sőt, fekvőtámasz bakként is szolgálhatja az erősítést.

Dumbbell ½, kézisúlyzó

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «