Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Nagysebességű óramű

0

Az autóversenyzés iránt elkötelezett Chopard Porsche 919-es modellje talán az idei év egyik legsportosabb megjelenésű órája.

Az 1860-ban alapított svájci óragyár, a Chopard régóta kötődik az autóversenyzéshez, szponzorálták már a Mille Migliát, illetve ők a hivatalos időmérői a történelmi versenyautók monacói futamának (Grand Prix de Monaco Historique). A cég 2014-ben pedig a Sportkocsi Világbajnokságra és a Le Mans-i 24 órás versenyre visszatérő Porsche partnere lett. A Porschéval kötött frigy megünneplésére a Chopard elkészítette a Superfast 919 Porsche Motorsport Chronograph-ot, a Superfast Chrono sorozat limitált kiadású modelljét.

Chopard Porsche 919

Chopard Porsche 919Az ezüstszínű óra átmérője 45 milliméter, amire a Porsche 919 Hybrid versenyautó festése miatt fekete és vörös színnel vitték fel a 919-es logót. A gumiból készült óraszíjon is tetten érhető a 919-es hatása, a szíj ugyanis a versenyautó slick abroncsára, míg az azon lévő bujtató az autó hátsó diffúzorára hasonlít. A precízen kidolgozott óra a versenypályán is megállja a helyét, a flyback funkcióval is rendelkező stopperjét ugyanis a COSC (Svájc hivatalos kronométertesztelő intézete) hitelesítette.

A 100 méterig vízálló, kézi felhúzású kronográf fekete, 18 karátos arannyal bevont kivitelben is kapható. Az érdeklődőknek azonban sietniük kell, az 12 890 amerikai dollárba kerülő órából ugyanis mindössze 919 darab készül.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «