Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Nagyvárosi hangulatban a Toyota C-HR

1

A stílusos vadonatúj C-HR megjelenése alkalmából a Toyota azzal az izgalmas kihívással szembesítette Európa legjobb képalkotóit, hogy az új kupé-crossover szereplésével próbálják meg visszaadni a nagyvárosi élet forgatagát és szellemiségét

Toyota C-HR "nagyvárosi hangulatban"

Az Európa minden szegletéből meghívott résztvevők 2016. november 26-27-én gyűltek össze Madridban. A feladat adott volt: megörökíteni az új Toyota C-HR modellt a nagyvárosi környezetben, méghozzá úgy, hogy az a nemrégiben indult európai tévéreklám-kampány hangulatával is összecsengjen.

Toyota C-HR "nagyvárosi hangulatban"

A képalkotóknak 24 órájuk volt arra, hogy a Toyota C-HR volánja mögött keresztül-kasul bekalandozzák Madridot, és elkészítsék a tökéletes fotót.

Így született meg az a 24 kép, amelyek a művészek egyéni, kreatív látásmódjával örökítik meg az autó dizájnját.

A megmérettetésen 13 ország 19 Instagram-sztárja/fotósa vett részt, akiket egyedi szemléletük és különleges vizuális világuk miatt választott ki a Toyota.

Toyota C-HR "nagyvárosi hangulatban"

Mivel a feladat egyfajta kreatív irányvonalat is meghatározott, komoly kihívást jelentett, hogy az alkotók ezen belül is érvényesíteni tudják saját stílusukat, hiszen a fotóválogatás csakis így nyújthat gazdag és sokszínű élményt.

Toyota C-HR "nagyvárosi hangulatban"
A 24 képből álló gyűjteménynek 2017. február 1-től a Toyota első számú európai márka-bemutatóterme, a párizsi Champs Elysées-n található Le Rendez-Vous Toyota ad otthont, ahol a művészi fotók mellett természetesen maga a Toyota C-HR is látható lesz.

 

 

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Milla Jovovich az "Áramló éjszakában" • Mi Férfiak

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «