Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Nagyvárosi kisautó

0

Chris Bangle, aki korábban a BMW Head of design pozícióját töltötte be, már a 2017-es LA Auto Show előtt leleplezte az REDS EV nevű, teljesen funkcionális városi autó prototípusát.

REDS EV

A zsúfolt kínai nagyvárosokban történő közlekedésre tervezett koncepció – hamarosan megkezdik a gyártást is – kifejezetten a dugókra tervezték, és arra fókuszáltak, hogy mi történik az autóban, amikor nem vezet a sofőr, ami a becslések szerint az idő 90%-a.

REDS EV
A REDS elektromos autó hossza 2,97 méter, ehhez képest pedig maximalizálja az utasok számára rendelkezésre álló teret. A futurisztikus autók által diktált trendeknek megfelelően, a REDS belseje inkább egy nappalira hasonlít, mint a hagyományos utastérre. Egy nagy, 17 hüvelykes képernyő uralja a teret. Az üléseket az utasok el is tudják forgatni, és akár asztallá is át lehet őket alakítani.

REDS EV
A REDS EV éles szögekből és faragott formákból összeálló megjelenését a kis, kúpos hátsó zárja le. Az autó tetején egy napelem lett elhelyezve, hogy szükség esetén kiegészítse az elektromos energiát. Az akkumulátort egy alumínium keretben foglal helyet. Az elektromos járművet a REDSPACE, egy új kínai autómárka fog gyártani.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «