Napóra a csuklódon

0

A Gnomon egy mutatós óra, amit a római napórák inspiráltak, és számos érdekes, illetve figyelemreméltó funkcióval van felszerelve. A Gnomon egy kortárs óra, ami valami frisset és újat kínál az időmérők kategóriájában.

Gnomon napórája

Az órának mindössze egy mutatója van, ami a napórák gnómonjára – ez napóra árnyékvető pálcája, azaz mutatója – utal, és lassan mozog, mint az árnyék, amit vet.

Gnomon napórája

Automata rendszerrel van felszerelve, a hátsó fedelén a védjegynek számító csillagjegy gravírozás látható, valamint speciálisan kialakított kupolaszerű üveg és tokszerkezet jellemzik az órát. Minden szíj kézzel készül és kézzel van festve, hogy a klasszikus luxusórák vintage megjelenését utánozza.

Gnomon napórája
James Thruston Gnomon órájának két számlap rétege van, mindegyik különbözőképpen mutatja az időt. Külön és egyszerre is le lehet őket olvasni. A belső számlap különböző méretű indexekkel és jelzőkkel, amik kisebb idő-egységekre osztják azt, ez a hagyományos órákra jellemző.

Gnomon napórája

Ennek a mutatónak kézzel karcolt mintával rendelkezik, ami minden órát egyedivé tesz. Van egy külső réteg is, amely inkább hasonlít a napórák elrendezéséhez. Római számokkal jelölve tizenkét órára van osztva, és úgy kell használni, mint a régi időkben – a gnómon árnyékát kell figyelni, amint keresztülkúszik a számlapon.

Gnomon napórája

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «