Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Napraforgó ház

0

A spanyolországi Cap de Creus-nál a Földközi-tenger melletti szikla csúcsára ültetett Sunflower House egyszerre van megáldva lélegzetelállító kilátással és “Nap-mentes” elhelyezkedéssel és régióra jellemző északi szélnek, amely akár a 180 kilométeres/órát is elérheti.

Napraforgó ház

A Barcelonában és Mexikóban működő, díjnyertes Cadaval & Solà-Morales építésziroda ízlésesen és leleményesen néztek szembe a kihívásokkal, és a helyi topográfiát és éghajlatot kihasználva modern lakóházat alakítottal ki, amely kortyolgatja a környezetét ahelyett, hogy belefulladna.

Napraforgó ház

A színpompás minőség és a nagyszerű kilátás ígérete a mediterrán Nappal együtt volt az, ami a ház tulajdonosait, Melt és Geoffot a telek megvásárlására ösztönözte.

Napraforgó ház

Az északi irányú elhelyezkedése azonban azt is jelentette, hogy a panoráma mellett az épület benapozása minimális volt. A kétemeletes ház megjelenését ebből kifolyólag a kilátás és napfény maximálizálása iránti kettős küldetés határozta meg.

Napraforgó ház

Egy napraforgóhoz hasonlóan, amelynek feje a Nap mozgását követi, minden szoba más irányba néz, hogy maximalizálják a napfényt, és hogy a sodró tengeri panorámát intim kilátókká tördeljék.

Napraforgó ház

Napraforgó ház

Napraforgó ház

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «