Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Naptej adagoló automaták harca

0

Forró a helyzet a napvédő automaták piacán! A Sunscreen Mist Holdings vállalat állítása szerint ők voltak azok, akik 2006-ban létrehozták a világ első, automata és szabadalmaztatott permetezőfülkéjét – amely minden korosztály számára alkalmas és védelmet nyújt a bőrrák ellen.

Naptej háború

Snappyscreen fülke a tengerparton

2016-ban a Long-Island-i székhelyű Snappyscreen cég egy meglepően hasonló terméket mutatott be: egy napvédő permetező fülke, amely a kívánt faktorszámú terméket permetezi a strandlakók bőrére, alig tíz másodperc alatt. Mi történt ezután?

Naptej háború

A Snappyscreen fülke automatikusan ködös permettel borítja be a felhasználó teljes testét

Ez év márciusában a Sunscreenmist beperelte a Snappyscreent a floridai szövetségi bíróságon, azt állítva, hogy a márka megsértette egy olyan fényvédő fülkére vonatkozó szabadalmát, amely automatikusan a felhasználó által választott SPF-et permetez annak testére.

Naptej háború

Snappyscreen az Atlantis üdülőhelyen

A Sunscreenmist azzal vádolja a versenytársát, hogy jogellenesen reklámozza termékeit “a világ első érintés nélküli fényvédő alkalmazása” szolgennel – amely elnevezést szintén szabadalom véd.

Naptej háború

Sunsceenmist kettő állomása

A Sunscreenmist szerint minden spray alapú fényvédő gépe lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a széles spektrumú UVA / UVB SPF 15 és SPF 30 fényvédő, a tónusfokozó, a hűsítő aloe és SPF 30-as rovar elleni védőburkolat közül választhassanak.

Naptej háború

Sunscreenmist fülke

Ezen kívül a gép könnyen testreszabható és alkalmazható bármilyen környezetben – beleértve a hoteleket, üdülőhelyeket (strand vagy sí), állatkerteket, szórakoztató parkokat és hasonlókat. Ezért a vállalat három különböző típusú fényvédő permetezőgépet adott ki: a ködös fülke, a kétszemélyes állomás és az egy fős állomás.

Naptej háború

Most vessünk egy pillantást a Snappyscreenre, amit Kristen Mcclellan tervezett, amikor első éves volt a Cornell Egyetemen. A fülke automatikusan ködös permettel borítja be a felhasználó teljes testét a magasság és a kívánt SPF (15, 20 vagy 40) megadása után.

Naptej háború

Egy kislányt Sunscreenmisttel fújnak be

Mcclellan szerint az ötlet az után született meg, miután látta, a tengerparton a nővére milyen nehézkesen használja a fényvédőt. Ez volt az a pillanat, amikor megfogant a Snappyscreen koncepciója az alapító fejében.

Naptej háború

Egy golfozót Sunscreenmist kezelést kap

Sunscreenmist a Snappyscreen ellen: ki fog nyerni és mi lesz a cégek sorsa a rivalizálás után?

 

SnappyScreen Spraying from SnappyScreen on Vimeo.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «