Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Nem csak játék – Snowrider

1

A számítógépes csúcstechnikának köszönhetően ma már egyre több helyen alkalmaznak szimulátorokat, ami nem csoda, hiszen rendkívül költséghatékony eszköz. A közismert autó illetve repülőgép szimulátorok után itt a síeléshez kifejlesztett változat is.

A JazzyKoktél legutóbbi adásában MiFérfiak is közelebb kerültünk a szimulátorok világához. A Snowrider még Európában is ritka eszköz, de igazoltan azok számára is megadja a sízés valódi élményét, akiknek az életben nem volt léc a lábukon. A szocsi olimpiára orosz mérnökök által kifejlesztett rendszert elsősorban a profi sportolók számára készítették, azonban az élsportból gyorsan átlépett a hétköznapi életbe.

Snowrider, síszimulátor

Ez nem is csoda, eredeti küldetésén túl, kiválóan megmozgatja az izomzatot, mondhatni egy tökéletes rapid „edzőpartner”. A Snowrider a kezdőknek már az elő pillanattól kezdve automatizmussá teszik a helyes léctartást, a haladók, illetve a profik számára pedig kiváló felkészítő eszköz. További előnye, hogy kikerüli azokat csavaró mozdulatokat, amik estelegesen a térdsérüléshez vezethetnének. A szimulátor egyébként teljesen biztonságos, ugyanis az érzékelőkeinek és szenzorainak köszönhetően a „pálya” azonnal megáll, ha bármilyen rendellenességet, észlel.

Snowrider, síszimulátor

A Snowriderrel szemben kivetített vásznon a szimulátor program pályák végtelen tárházát kínálja, ami teljesen személyre szabható, így aktuális felkészültségünknek megfelelő szinteket állíthatunk be, a sebességtől a pályaminőségen át (egyenetlen, jeges pálya, mély hó), a zászlók egymás utáni távolságáig, és még sorolhatnánk.

Snowrider, síszimulátor

Élmény nem csak vizuális, hanem természetesen hang is kíséri a lesiklást, amivel szinte tökéletessé teszi a teljes átélést. A síelés mellett természetesen snowbordozást is gyakorolhatjuk.

A BAH csomópontnál lévő szimulátor központban minden eszközt biztosítanak, így tulajdonképpen egy szál pólóban is lemehetünk egy „meleg pályás” edzésre. Igény szerint pedig operátorok is segítik kezdőket. A legkisebb terminus fél óra, de ez egy átlagos állóképesség mellett rendkívül intenzív mozgást jelent.
További részletek: snowrider.hu

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Síelőknek robotlábak (videó) • Mi Férfiak

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «