fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Nem tré antré: az osztrákok tanulhattak volna a norvégok kárán

0

Az okos más hibájából tanul. Az osztrákok tanulhattak volna a norvégok kárán. Nem tanultak. Lebecsültek minket. Rosszul tették.

Az előzetesen lesajnált magyar válogatott kedd este letette – sőt mi több, odacsapta – névjegyét Európa asztalára. Szakértők nemzeti csapatunkat előzetesen utolsó helyre sorolták a játékosok tudása, értéke és szövetségi kapitányunk eddigi tapasztalata, eredményei alapján. Szalai és Stieber góljai szakértelmüket ezennel megkérdőjelezte.

Szalai

Szalai Ádámnál megtört a jég – és góljától az ellenfél

Persze alakulhatott volna a mérkőzés másképpen is, ha rögtön a középkezdés után a Bayern München osztrák klasszisának, Alabának a lövése a kapufáról nem kifelé pattan. De kifelé pattant! A sportban pedig nem létezik ha…

És éppen ettől szép a sport. Attól, hogy ami olyan sokszor befelé pördült már, az most kifelé pattant. Azt is el kell ismerni, hogy az első félidőben többet támadtak az osztrákok és veszélyesebbek voltak nálunk. A magyar védelem és a kapuban a legendás „pizsamaember” – ahogyan a külhoni sajtóban nevezik – kiválóan tette a dolgát.

Király

Király Gábor korelnökként remekül védett

A másik félidőre pedig aktívabbá váltunk és Dzsudzsák Balázs távoli sistergős bombájával leadtuk a figyelmeztető lövést. Ausztria azonban nem vigyázott eléggé, és egy tanári összjáték végén Szalai Ádám a kapujukba juttatta a labdát, megtörve ezzel saját szerencsétlen szériáját és az ellenfelet egyaránt. Az osztrákoknak ettől kezdve ki kellett nyílniuk, ám mivel nem sokkal később meg is fogyatkoztak, ez kiváló lehetőséget teremtett számunkra a kontrázáshoz.

Az egyik ilyen akciónkat befejezve pedig Stieber Zoltán elegánsan és nagyon okosan, az elfekvő kapust átemelve lőtt a hálóba. Ezzel kialakult a végeredmény, amely egy egész ország számára szolgálhat előrehozott karácsonyi ajándékként így június derekán.

Stieber

Stieber Zoltán gyönyörű góllal adta meg a kegyelemdöfést

Az F-csoport második mértkőzésén is óriási meglepetés született, hiszen a világranglista 8. helyezett portugálok 1:1-es döntetlenre végeztek a mindössze 100 profi futballistával rendelkező izlandiakkal szemben. Lehet, hogy Cristiano Ronaldoék is túlságosan lenézték ellenfelüket?

Izland

Izland megtréfálta a portugálokat

A csoport következő fordulójában, szombaton Magyarország Izlanddal, míg Portugália Ausztriával játszik.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «