Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A nemlétező Tesla motor

0

Úgy tűnik, hogy míg a szénszálas szörfdeszkák és autókat az űrbe küldeni profitábilis üzletnek tűnik a Tesla CEO-jának, Elon Musknak, egy motor már nem.

Tesla

A multimilliárdos határozottan visszautasította, hogy a Tesla gyártani fog kétkerekű járművet, mivel egy gyerekkori halálközeli élmény örökre megutáltatta vele ezeket a gépeket. Ez azonban nem tartja vissza a rajongókat, hogy reménykedjenek, hogy ez egyszer megváltozik, és vannak, akik olyan messzire merészkednek, hogy a saját motor koncepcióikkal állnak elő. A londoni designer Jans Slapin egy csillogó elektromos kétkerekűről álmodott – a ’Tesla Model M’ névre keresztelt -, amit láthatóan az autógyártó piros roadsterje ihletett.

Tesla
Slapin javasolt motorja egy 150 kW elektromos motor került négy számítógéppel irányított üzemmóddal: race, cruise, standard és eco. lítium-ion akkumulátorok hajtják, amelyeket olyan alacsonyra helyeztek el, ahogy lehetséges volt az alumínium vázon belül, így a súlypont az aszfalthoz legközelebb maradt. Az üzemanyagtartály helyén egy vízzáró tárolórekesz található, amiben elfér egy bukósisak, hátizsák vagy bármi, ami amire a sofőrnek szüksége lehet. A szénszálas kerekek csökkentik a súlyt, és a felfüggesztést egy a monoshock garantálja.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «