Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Neon dizájn és folyékony technológia

0

A kis független óramárka, a HYT nagy visszhangot keltett, amikor kiderült, kapillárisokba töltött folyadékokkal kísérleteznek. A gyártó legtöbb eddigi modellje azonban a szerkezettől elkezdve az erős tokokig, acélból készült…eddig.

HYT H20

Legújabb, stílszerűen H20-nak keresztelt modelljük a folyadék a tok külsején és az üveg burkolatban jelenik meg. Kerek zafír kupola fedi az egzotikus Renaud & Papi szerkezetet, melyet először a márka H2 modelljében használtak, és amely egy viszonylag minimalista alapon ül, a szíjra pedig titán csatt került.

HYT H20
Sok szempontból a H2O a márka eddigi legjobb modellje. A szerkezet egy többdimenziós szobor, és a folyadékkapilláris neon fénykoszorúként lebeg az egész felett. A számokat nagyméretű rátétek jelenítik meg, amelyeket a szerkezet köré helyeztek el vízszintesen, ezzel kiemelve az időmérő szoborszerű esztétikáját.

HYT H20
Amellett, hogy továbbfejlesztették az óra szerkezetét, a funkcionális dizájnt is figyelembe vették (a kerek szélek könnyen becsúznak az ingujj alá), ugyanúgy, ahogy az esztétikumot is. A zafír kupola egyértelműen a vízcsepp formájára emlékeztet – utalásként az óragyártók víziszonyára, ami egy kihagyhatatlan tervezési irány a márka számára. Mind a kerek forma, mind a zafír használata a kortárs dizájn területére irányítja az órát, amire a korábbi modellek szögletes tokjai nem voltak képesek, ezzel jobban érvényre juttatva a HYT jellegzetességeit. Ha jól fogják használni, az új H2O modell lehetővé teszi a HYT számára, hogy sokkal hatékonyabban mutassa be a márka értékeit.

HYT H20
Az új modell (95,000 dollár) két, 25 darabos sorozatban fog megjelenni – mindkettő acélból fog készülni, de az egyik fekete DLC fedéssel és zöld folyadékkal, míg a másik matt rozsdamentes acéllal, kék hidakkal és kék folyadékkal lesz kapható. A márka múltjából kiindulva, további színek is várhatók a következő hónapokban.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «