Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Nesze neked Batmobile!

0

A szuperhősök, az élükön Batmannel sokak fantáziáját megmozgatják. A legtöbbünk eljátszott már a gondolattal, milyen lenne szuperképességgel rendelkezni, és ha választhatnánk, mi lenne az a képesség? Nos, ha denevéremberré nem is alakulhatunk, a híres járgányába – vagy legalább egy hasonlóba – beleülhetünk. Ez az Epic TORQ.

 

A hős Batman egy méltán népszerű figura. Nem csoda, hogy a történetét feldolgozó filmek hatalmas sikert arattak világszerte. A karakterek mellett pedig volt még egy dolog, ami lenyűgözött mindenkit: a Batmobile.

Epic TORQ

A képeken látható EV TORQUE egy háromkerekű roadster, amelyről mindenkinek egyből a szuperhős által használt járgány jut az eszébe. A különleges kocsit a Chris Anthony alapította „Epic” autógyár hozta létre.A TORQ önmagában külön kategóriát képvisel. Sikere az erő, agresszivitás és irányíthatóság tökéletes egyensúlyában rejlik – mondta Anthony.

A „Batmobile-hasonmás” tényleg nincs híján erőnek, ugyanis csupán 4 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy 100-ra gyorsuljon. Az elektromos motorja pedig nem kevesebb, mint 813 Nm (!!) nyomatékot és 400 lóerőt biztosít.

Epic TORQ

Ha tehát szeretnél egy kicsit Batman bőrébe bújni, lenyűgözni a haverokat vagy menőzni egy kicsit a környéken, akkor ez a verda az igazán neked való. A lehetőségek végtelenek.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «