Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Névre szóló boroshordó

0

Az emblematikus spanyol borok képviselője a Bodega Numanthia és a Loewe közös munkájának eredménye ez a modern boroshordó, melyet a Termanthia bornak gyártottak.

Bodega Numanthia és a Loewe modern boroshordója

A 225 literes hordót francia tölgyfából készítették és Loewe bőrborítást kapott. A hordót csak külön rendelésre lehet megvásárolni, benne a Bodega Numanthia legkülönlegesebb borával, a 2016-os évjáratú Termanthiával. 2018. decemberi határidővel vállalja a gyártó a házhozszállítást.

Bodega Numanthia és a Loewe modern boroshordója
A Bodega Numanthia és a Loewe boroshordója a spanyol kézművesség egy jeles alkotása. A rendkívüli precízséggel megmunkált hordó a gyűjtők számára igazi különlegesség.

Bodega Numanthia és a Loewe modern boroshordója
A Bodega Numanthia egy spanyol borászat, mely Valdefinjas, Castile és León városaiban működik. A több évszázados múltra visszatekintő borászat termékei a jelenleg is legkiválóbb spanyol borok.

Bodega Numanthia és a Loewe modern boroshordója
A Bodega Numanthia és a Loewe közös hordójának jövőbeli tulajdonosai saját ízlésül szerint konfigurálhatják majd a megrendelni kívánt terméket, különböző minták és bőrfajták közül is választhatnak. A kidolgozás és a megmunkálás nagyfokú precizitást igényel.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «