New York – a legmagasabb csobbanás

0

Semmihez sem fogható az az élmény, amit a New York-i fejlesztő, az Exctell következő Brookly Point felhőkarcolója fog nyújtani, amely ha 2020-ban elkészül, New York legmagasabban található tetőmedencéjével fog büszkélkedni.

A Kohn Pederson Fox Associates által tervezett 68 emeletes épület tetején egy 8,2 méter hosszú medencét helyeznek el, ami a föld felett 207 méterrel fogja várni a csobbanni vágyókat – ezzel közel 100 méterrel magasabban lesz, mint a híres szingapúri Marina Bay Sands Hotel medencéje.

Marina Bay Sands Hotel

Marina Bay Sands Hotel

A Mathews Nielsen Landscape Architects tervei alapján az égi menedékben buja növényzet, öltözők és zuhanyzók lesznek, továbbá lesz egy étkezőrész, ahol a lakók és vendégeik New York csillogó háttere előtt vacsorázhatnak. Az üdülőhelyszerű oázisban lesz egy napozóterasz is a pihenéshez, egy csillagvizsgáló és rengeteg hely kültéri vetítésekhez. A tervek szerint tavasztól őszig lesz nyitva a fűtött feszített víztükrű medence, amely panorámakilátást nyújt Manhattanre.

Brookly Point
A Brooklyn központjában található több mint 200 méterrel a föld fölé magasodó torony lesz a városrész legmagasabb épülete – és több mint 458 prémium lakást fog tartalmazni egyedi enteriőrrel, amit a Katherine Newman Design tervezett. A lakók számára 3,700 négyzetméternyi kül- és beltéri kényelmi szolgáltatás fog rendelkezésre állni, továbbá a Nagy Alma számtalan szórakozási lehetősége és étterme közül válogathatnak.
Az üvegtorony jelenleg építés alatt áll, és a jövő hónaptól lehet majd megvásárolni a benne található ingatlanokat. Az árak várhatóan 840,000 és 4 millió dollár között fog alakulni.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «