fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Nike csuka és „mágneslötty”

0

A Nike ismét meghökkentően jó reklámfogást alkalmaz. Egy Guild nevű kreatív ügynökséggel társulva – mágneses folyadék segítségével – lenyűgöző kiállítási csukát helyeztek el vitrinjükben.

 

A ferrofluid a vas és folyadék szavakból tevődik össze. Lényegében olyan folyadékról van szó, ami mágneses térben erősen polarizálható. Mindebből számunkra csak annyi a fontos, hogy a Nike legújabb kollekcióját képviselő cipőn baromi jól mutasson, ahogy végigfolyik.

Nike KD8Nike KD8

A kiállított darab egész pontosan egy Nike „KD8” replika, amely két nagyon erős beépített mágnessel van felszerelve. Ezek terelgetik szépen ezt a bizonyos folyadékot végig a talpán.

Nike KD8

A replika-cipellőt 3D nyomtatással készítették el műanyagból, de olyan kiválóan sikerült, hogy még a szövetminták is jól látszódnak.

Nike KD8

A mágneses tér hatására pedig a folyadék reagálni kezd, mégpedig úgy, hogy egészen látványos illúziót hoz létre. Mintha kis élő „tüskés lé” mozogna végig a csukán.

Nike KD8

A szobrocskát New Yorkban állították ki, a Niketown főbejáratánál az első emeleten. A rövid kis videót mindenképpen érdemes megtekinteni róla, hogy a fentebb leírtak némiképpen értelmet nyerjenek.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «