fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Nike Magista II – csúcslábbeli

0

A Nike legújabb focicsukájával mindenkiből Messi avagy Cristiano Ronaldo válhat. Ilyen tudományosan kifejlesztett cipő talán a világon sincs még egy.

NIKE Magista 2

Mi lenne, ha az evolúció során az emberek lába kimondottan a futballhoz alkalmazkodna? Ez volt a Magista 2 futballcipő fejlesztési folyamatának központi gondolata.

 

Már ennek a csukának az elődje is nagy sikert aratott a profi labdarúgók körében, hiszen a lábbelik egészen új generációját jelentették, amellyel sokkal jobban lehetett érezni a pályát és a labdát egyaránt.

NIKE Magista 2

A fő célja ennek a cipősorozatnak az, hogy minél szorosabb összeköttetést biztosítsanak a labda és a játékos érzékszervei között. Hiszen a focista minél jobban érzi a labdát, annál magabiztosabb lehet a pályán.

NIKE Magista 2

A Nike kutatási laborjában igyekeztek meghatározni, hogy a lábfej mely részei a legérzékenyebb az érintésre, illetve melyek vesznek részt a labda irányításában.

NIKE Magista 2

A kísérletek után a 3D nyomtatástól kezdve mindent bevetettek a fejlesztők, hogy a végeredmény egy hipermodern focicsuka legyen, ami minden igényt kielégít.

NIKE Magista 2

Az érzés mellett a stabilitásra fókuszáltak leginkább a Nike fejlesztői, hiszen ez is legalább annyira fontos faktor. A cipő „gallérja”, a sarok kialakítása és a talpbetét is mind-mind a maximális stabilitást szem előtt tartva lettek kifejlesztve.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «