Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Nő és Férfi együtt: így teljes az Alfa Romeo

0

Itália a világtörténelem legnagyszerűbb műalkotásainak szülőföldje, természeti és ember alkotta csodák otthona. A szépség és a művészet pedig mindig kétpólusú: erő és érzékiség, gyengédség és határozottság, kalandvágy és biztonság, férfi és nő együtt teremti meg a teljességet.

Nő és Férfi együtt: így teljes az Alfa Romeo

Ez a teljesség, az ellentétek egysége nyilvánul meg az olasz autóépítés csúcsát képviselő Alfa Romeo modelljeiben is: a kifinomultság és a nyers erő, a céltudatosság és a kezesség, az ösztönös élvezet és az intelligens precizitás folyamatosan változó, de mindig jelenlévő egyensúlya teszi ellenállhatatlanná, utánozhatatlanná és nélkülözhetetlenné a prémium autópiac legkívánatosabb szereplőit.

Nő és Férfi együtt: így teljes az Alfa Romeo
Ugyanerre az egyensúlyra törekedett az Alfa Romeo magyarországi képviselete is, amikor a márka hazai nagyköveti pozíciójára keresett hiteles szereplőket. Elsőként Rákóczi Ferencre találtak rá: a közismert műsorvezetőt évtizedes szerelem fűzi az Alfa Romeóhoz, garázsában ott pihen a márka egy féltve őrzött, klasszikus típusa, sőt, még élete párját is egy Alfás találkozás során ismerte meg.

Nő és Férfi együtt: így teljes az Alfa Romeo

„Tapasztalatom szerint egyetlen más márka esetében sem alakul ki olyan szoros érzelmi kapcsolat autó és tulajdonosa között, mint az Alfánál. Szerencsém, hogy a márka nagyköveteként csupa olyan programon kell részt vennem, ahová magamtól is örömmel mennék.” – árulja el Rákóczi Ferenc.

Nő és Férfi együtt: így teljes az Alfa Romeo

Szerencsére Feri ellenpólusát sem kellett sokáig keresni: a fiatal, mégis sikeres, céltudatos, a sportokért és az autókért egyformán rajongó, ragyogó szépségű nő ideálját mintha pont Kiss Ramónáról mintázták volna. A műsorvezető és színésznő nem riad vissza a tengerek mélyétől, sem a motorsport világától, így az sem esik nehezére, hogy mostantól Ferivel vállvetve képviselje az Alfa Romeo márkát annak hazai eseményein.

Nő és Férfi együtt: így teljes az Alfa Romeo

„Mindig is sportos vezető voltam, így amikor az Alfa Romeo megkeresett, hihetetlen boldogság ért, hiszen az Alfa Giulia fantasztikus vezetési élményt nyújt. A munkámból kifolyólag rengeteg időt töltök autóban, a Giuliával pedig valódi élmény az utazás.” – áradozik új autójáról Kiss Ramóna, az X-Faktor és a reggeli műsor vezetője.

Nő és Férfi együtt: így teljes az Alfa Romeo

Első közös fellépésük éppen most, az Alfa Romeo sajtórendezvényén volt, ahol két jövőbeli legenda: a kecses, de lehengerlően sportos Alfa Romeo 4C és a márka valaha volt legerősebb utcai modellje, egyben a világ leggyorsabb sorozatgyártású négyajtós szedánja*, a Giulia Quadrifoglio bizonyítja a résztvevőknek, hogy a váratlan kontrasztok, meglepő ellenpontok tökéletes harmóniája az, ami megteremti az Alfa Romeo varázsát. Ha nem is a Quadrifoglio változattal, de Kiss Ramóna és Rákóczi Ferenc is az Alfa Romeo legújabb modelljével, a legendás múltra visszatekintő Giuliával járnak.

Nő és Férfi együtt: így teljes az Alfa Romeo

„Az Alfa Romeo neve 107 éve jelent egyet a sebesség művészetével, a szépséges olasz formatervezéssel, és a csodálatos vezetési élménnyel. Feri született Alfista, aki egy fél emberöltő óta rajong márkánkért, Ramóna pedig maga a testet öltött Alfa Romeo: gyönyörű, szenvedélyes, sportos, stílusos és sikeres nő.” – köszöntötte a márka nagyköveteit Alberto de Aza, az Alfa Romeo anyavállalata, az FCA Central & Eastern Europe Kft. regionális ügyvezető igazgatója.

* Az Alfa Romeo Quadrifoglio 2016 szeptemberében 7 perc 32 másodperces köridővel új rekordot állított fel a nürburgringi Nordschleifén, Németországban, 7 másodperccel megdöntve saját korábbi csúcsát. Egy évvel később az Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio ismételte meg a szedán bravúrját: az azonos motorral felszerelt SUV-je 7 perc 51,7 másodperccel bizonyult a világ leggyorsabb sorozatgyártású szabadidőjárművének.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «