fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Nyomtassunk egy házat!

0

A 3D nyomtatás egyre inkább elterjedni látszik. Hamarosan egy csodaszép családi házat is létrehozhatnak a technológia segítségével!

A Historied építészeti stúdió, a Wimberly , Allison , Tong & Goo nevű cég tervezte a világ első 3D nyomtatási eljárással készült, meglehetősen sajátos és szabados formájú házát. A külső formáját illetően a boltív a meghatározó forma.

3D nyomtatással készült ház

A ház formatervezése megnyerte az úgynevezett egyedi stílusú és különleges formavilággal rendelkező házak versenyét. A verseny építészek, tervezők, mérnökök és művészek közt zajlott.

3D nyomtatással készült ház

A résztvevőknek az volt a feladata, hogy olyan 56-74 m2-es házat tervezzenek, ami újragondolja a megszokott és hagyományosnak mondott családi házak formáit és egy szabálytalan formavilágú otthont alkossanak.

3D nyomtatással készült ház

Mindegyik házban feltétel volt, hogy legyen fürdőszoba, konyha, nappali és háló. Továbbá kikötés volt még a megújuló energiaforrások használata és persze, hogy a ház műszakilag is rendben legyen.

3D nyomtatással készült ház

3D nyomtatással készült ház

Az épület különböző elemeit 3D nyomtatással fogják elkészíteni, várhatóan ezek a munkálatok a jövő évben már kezdetüket is veszik. A tervek szerint hamarosan megcsodálhatjuk ezt a csodát az Egyesült Államokban, Tennessee-ben. Mi már nagyon várjuk!

3D nyomtatással készült ház

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «