Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Nyomtatott óra

0

Már sokat lehetett hallani a technológiáról, ami lehetővé teszi, hogy testreszabott művégtagokat készítsenek a betegek számára, úgy, hogy 3D-ben beszkennelik a sérült végtagot. A Los Angeles-i Synchrinos valami hasonlót csinál, csak olyan embereknek szól, akik méretre szabott karórát szeretnének maguknak.


A folyamat úgy kezdődik, hogy a Sybchronos egy 3D szkennert küld az ügyfélnek, amivel beszkennelheti a karját (az online útmutatók segítenek, hogy miként kell használni az eszközt). Ezután az adatokat visszaküldik a cégnek, ami alapján 3D-ben kinyomtatják a karóra fém szíját – pontosan ugyanaz az eljárás, mint amit a fém lézeres szinterezésénél használnak, amikor a lézer a fémport rétegenként olvasztja fel, ezzel fokozatosan felépítve a tárgyat.
Amikor a karperec elkészült, belehelyezik magát az óraszerkezetet, majd elküldik a vevőnek.

3D nyomtatott óra
Az Alpha elnevezésű uniszex karórában svájci szerkezet ketyeg, egy szabadalmaztatott kapocs mechanizmus van benne, ütés- és karcálló kristály a burka, és 10 méter mélységig vízálló. A vevők választhatnak a rozsdamentes acél, alumínium és titán szíjból, amit akár 18 karátos arannyal is be lehet vonni.
Az Alpha jelenleg egy Kickstarter kampány része. A támogatók 349 dollár befizetése után egy rozsdamentes acél (kereskedelmi ára 499 dollár) változatot kapnak, míg 2999 dollárért már egy exkluzív titán változat jár. Ha minden a tervek szerint halad, jövő áprilisban fogják kiszállítani az órákat.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «