Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Off-road lakókocsi átirat

0

A Tvan Camper Trailer nevet viselő lakókocsi elődjéhez képest számos fejlesztésen esett át, mint például a nagyobb lakórész, nagyobb belmagasság, kifinomult elektronika, két konyhakialakítás és extra raktér.

Tvan off-road lakókocsi

A Tvan legfőbb jellemzője azonban a gyorsan felállítható sátor és a dinamikus kialakítás. A galvanizált karosszérián kívül off-road fékek és kuplung jellemzi a lakókocsit, emellett pedig acél és alumínium vázat kapott a lakórész.

Ezeken kívül minden más rendelésre készül, aminek köszönhetően teljes mértékben a saját igényekre alakítható a jármű.

Tvan off-road lakókocsi

A hosszadalmas tesztelésnek meglett az eredménye a Tvan-nél. Egy olyan lakósátrat képzeljünk el, amiben mind a rovaroktól, mind az elemektől, hőtől, zajtól, hidegtől, széltől teljes mértékben védve vagyunk.

A sátor egy emelvényen helyezkedik el, aminek nemcsak az az előnye, hogy kemény padlóval rendelkezik a lakótér, hanem száraz és biztonságos is egyben. De az egyik legnagyobb előnye azonban az, hogy csupán 60 másodpercet kell a sátor felállításával eltöltenünk.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «