fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ökoluxus és gorillaszafari Ruandában

0

A kelet-afrikai Ruandában található Volcanoes Nemzeti Park mellett helyezkedik el a Bisate Lodge üdülő, amely luxus körülményeket biztosít vendégeinek, hogy felfedezzék a régió természet- és gorillavédelmi programját.

Ökoluxus Ruandában

Az üdülőhely hat egyedi villából áll, amiket a Nicholas Plewman Architects and Associates iroda tervezett

Az üdülőhely hat egyedi, egyenként 91 négyzetméter tágas villából áll, amiket a Nicholas Plewman Architects and Associates iroda tervezett. A központi kandalló körül kialakított, gazdagon berendezett lakások egy előtérből, hálószobából és fürdőszobából állnak, valamint saját stéggel rendelkeznek, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környező tájra, és a közeli Karizimbi, Bisoki és Mikeno vulkánokra.

Ökoluxus Ruandában

Minden lakás 91 négyzetméter

A Nicholas Plewman Architects and Associates iroda – és a projektben résztvevő építész, Garreth Kriel – által kivitelezett Bisate Lodge a ruandai építési hagyományok előtt tiszteleg nádból épített szerkezeteivel, mely a hegyek dermesztő formáját idézik.

Ökoluxus Ruandában

Caline Williams-Wynn és Nilfah Adams felelősek a villák belső kialakításáért

A villák belső kialakításáért Caline Williams-Wynn és Nilfah Adams tervezők voltak felelősek, és részletgazdag felületek, továbbá különféle szőttesek felhasználásával hoztak létre sokszínű enteriőrt. Időközben a ruandai tervezőt, Teta Isibot bízták meg, hogy helyi kézműves terméket szerezzen be, ezzel “élénk ruandai hangulatot” teremtve a házakban.

Ökoluxus Ruandában

A ruandai tervező, Teta Isibo feladata volt a helyben előállított termékek beszerzése

„Mindössze hat fényűző erdei villával, a Bisate valódi vonzereje az általa nyújtott privát és exkluzív tér mennyisége, amely körülveszi a házat: az albertine-i erdő biológiai sokfélesége és szépsége”- mondja a Woodrow, a fejlesztés mögött álló ökoturisztikai üzemeltető Wilderness Safari vezetője.

Ökoluxus Ruandában

A szobák központjában egy kandalló található

A projekt újraerdősítési törekvéseinek részeként tíz helyi fajból összesen 15 000 fát ültettek, továbbá három szennyvíztisztító telepet létesítettek a szennyezés elkerülése érdekében.

Ökoluxus Ruandában

A Bistae Lodge kialakítása a ruandai építés hagyományok előtt tiszteleg

Ökoluxus Ruandában

Kilátás nyílik a közeli Karisimbi, Kisoke és Mikeno vulkánokra

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «