fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ökoluxus

0

Bourgeois / Lechasseur Architects nemrég fejezte be a Dômes Charlevoix-t, a három félgömb kupolából álló struktúrát a Petite-Rivière-Saint-François erdejében, nem messze Quebec-től, amit úgy terveztek, hogy öko-luxus szálláshelyként szolgáljon egész évben.

Luxuskupolák

Egy nagyobb turistaprojekt részeként a dómok külön fa teraszokon ülnek, amelyek a hegyekkel tarkított tájra néznek, és egy jacuzzival, valamint kültéri terasszal egészülnek ki.

Luxuskupolák
A kanadai stúdió délre néző ablakokkal tervezte a kupolákat, ami így lélegzetelállító kilátást biztosít a St. Lawrence folyóra és maximalizálja a természetes fényt.

Luxuskupolák

A belső teret szürke vászonba burkolták és egy sugárzó betonpadló egészíti ki, ami biztosítja, hogy egyenletes maradjon a hőmérséklet a kupolában.

Luxuskupolák

Középen egy fekete áramvonalas szerviz terület foglalja magába a konyhát, az ágyat és a fürdőszobát a zuhanyzóval, miközben a tetején egy második ágy helyezkedik el, amit egy fa hajólépcsőn lehet elérni.

 

Luxuskupolák

Luxuskupolák

Luxuskupolák

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «