Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Okos sícipő

0

A Rossignol sportfelszereléseket gyártó cég összeállt a PIQ-val, hogy megalkossanak egy intelligens, hordható szenzort síelők számára.

Bármely síbakancs csatjára felszerelhető és lehetővé teszi használója számára, hogy valós idejű információkhoz jusson a teljesítményét illetően.

Rossignol PIQ szenzor

A hozzá tartozó applikáció segíthet a forgásokban és a freestyle elemekben, tájékoztat a sebességről, az ugróra ható erőkről, a dőlésszögéről, valamint a levegőben töltött időről és forgásokról. A siklás végén kiértékeli a teljesítményt, s lehetővé teszi, hogy kihívd a haverokat is.

Rossignol PIQ szenzor

„Nagyon lelkesek vagyunk, hogy a PIQ-val dolgozhatunk együtt, s közösen megmutathatjuk, mennyire imádjuk a snowboardot” – mondja Sylvain Noailly, a Rossignol marketingese. „Közös értékek mentén haladt az együttműködés, legfontosabb számunkra a hitelesség, az elkötelezettség és azon kívánságunk, hogy minden síelő kiteljesedhessen szenvedélyében, hősnek érezhesse magát és ezt meg is oszthassa a világgal”

A PIQ a legújabb szenzortechnológiát, az NFC-t használja, mely bluetooth-szal kapcsolódik a mobilodhoz. 13 tengelyt egyesít, és halál pontosan méri a mutatvány számait: sebesség, magasság és a röppálya íve.

Rossignol PIQ szenzor

Arra tervezték, hogy összegyűjtsön, tároljon és értékeljen mindenféle adatot, bármelyik sportról is legyen is szó. A PIQ egy rendkívül picike, pillekönnyű, vízálló és rugalmas eszköz, mely bármelyik operációsrendszerhez képes csatlakozni.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «