fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Okos vekker a szebb reggelért

0

A kora reggeli kelés alighanem mindenkinek nagy szenvedéssel jár. Nincs is annál szörnyűbb, mint amikor hétfő reggel a legszebb álmunkból riaszt fel minket a vekker. A lényegen, miszerint kénytelenek vagyunk kibújni az ágyból a TimeSmart ébresztőóra sem változtat, okos funkcióival azonban megkönnyítheti az életünket.

Akinek elektromos ébresztőórája van, az minden bizonnyal bosszankodott már azon, hogy áramszünet után mindig újra és újra be kell állítani rajta a pontos időt. Tényleg idegesítő, nemde?

TimeSmart okos vekker

Nos, a TimeSmart okos vekker automatikusan beállítja a pontos időt, ha szinkronizálva van a telefonoddal. Sőt, az ébresztés időpontját és dallamát, valamint a szundit is könnyedén szabályozhatod telóról.

TimeSmart okos vekker

Amellett, hogy vekkerként szolgál, még töltőként is hasznosítható a kütyü, az 1A USB portjának köszönhetően ugyanis okostelefon-dokkolóként is működik. Sőt, még kedvenc zeneszámaidat is hallgathatod vele napközben.
Tehát amellett, hogy magától beáll a pontos időre, a TimeSmart applikációval minden funkciót kényelmesen vezérelhetsz a telefonodról, hogy aztán biztosan felkelj majd időben a számodra legkedvesebb muzsikára.

TimeSmart okos vekker

A nagy LCD-kijelzőjéről könnyedén leolvasható az idő, és még azt is szabályozhatod, hogy mennyire legyen erős a háttérvilágítása. A fokozatosan erősödő hangerejű ébresztés pedig gondoskodik arról, hogy a lehető legkellemesebb legyen az ébredés.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «