Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Okos kondigép

0

A Move It nem más, mint egy kompakt kis házi edzőterem, melyet összekapcsolhatsz a mobiltelefonoddal és akár négy különböző gyakorlatot is végezhetsz vele: a kardió edzéstől az izomépítésig.

Azon felül, hogy pillekönnyű a szerkezet, még kényelmes is, hisz úgy van tervezve, hogy a lecsatolható fogantyúkat mind a négy eszközre csatlakoztatni lehessen.

MoveIt, mini edzőterem

Segítségével a lakásunk bármely minimum 3×3-as helységet kinevezhetjük tornateremmé anélkül, hogy hatalmas behemót gépeket kellene beszereznünk.

MoveIt, mini edzőterem

Ha végeztél a testgyakorlással, egyszerűen csak összepasszítod az elemeket egy kompakt egységgé, mely csupán 40x38x21 cm, műanyag és alumínium alkatrészeinek köszönhetően pedig mindössze 3 kg-t nyom.

MoveIt, mini edzőterem

A moduláris fogantyúk talán a szerkezet legérdekesebb részei, hiszen belőlük csak egy pár van, de azt bármelyik eszközre könnyedén felcsatolhatjuk: a fekvőtámasz állványokra, a haskerékre, a gumiszalagra vagy az ugrókötélre.

A fogantyúkon körben nyomásérzékelő, rádiófrekvenciás adó, és infraszenzorok vannak, hogy a lehető legpontosabb információt közvetítsék a kapcsolódó applikációd számára. Nagyjából 10 órát lehet velük mozogni, mielőtt lemerülnének.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «