fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Okosóra a diabétesz ellen

0

A Sub-Scope új fejezetet nyit az egyes típusú diabétesz elleni harcban. A Sub-Scope tulajdonképpen egy sportolók számára kifejlesztett bőr alatti monitoring rendszer, ami a szervezett cukorháztartását figyeli, és így képes kimutatni az 1-es típusú cukorbetegséget.

 

A bőr alatti implantátum és a hozzá tartozó okosóra gyors és pontos méréseket végez, a kapott adatokat pedig egy alkalmazás segítségével képes elküldeni a felhasználó okostelefonjára is. A bőr alatti RFID implantátumot az alkarba kell elhelyezni, ahol az kétpercenként méri a vér cukortartalmát. A kapott adatokat pedig időrendi bontásban, színes animáció formájában tekinthetjük meg az okostelefonunkon, vagy a különleges szilikon-gumi órán, amelyet úgy terveztek, hogy sportolás közben se zavarjon bennünket.

Sub-Scope

A rendszer lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy gyorsan megtudja a pillanatnyi vércukorértékét. Ha pedig pontosabb adatokra vágyunk, akkor egy alkalmazás segítségével grafikonba rendezve tekinthetjük meg a kapott adatokat. Sőt az óra még arra is képes, hogy a korábbi tapasztalatok alapján előre megjósolja a vércukorszintünk alakulását.  

Sub-Scope

Még éjszaka sem pihen a Sub-Scope óránk, hiába csatoljuk ugyanis le azt a karunkról és helyezzük el a töltő dokkban az óra még akkor is folyamatosan kommunikál az implantátummal és színekkel jelzi, ha a vércukorszintünk a veszélyes zónába megy.  

Sub-Scope

Sub-Scope

Sub-Scope

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «