Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Okosóra és okostelefon egyszerre

0

Miért hordanál magadnál okosórát és okostelefont egyszerre, ha lehet egy olyan okosórád, ami okostelefonná alakítható? Ez a gondolat áll a Shell mögött, ami egy új, két-funkciós mobil elektromos eszköz, ami a hó végén fog bemutatkozni az Indiegogon.

A Shell okosóra/okostelefon

Óra üzemmódban a Shell egyszerűen a bölcsőjében ül a viselő csuklóján. Ha azonban 4G-s Android telefonként akarok használni, csak ki kell hajtani a rugós „szárnyait” – az egyikben mikrofon, a másikban pedig hangszóró van, és mindkettő antennaként is funkcionál.
Emellett, ha képeket vagy videót akarnál készíteni, a felső szárnyban van egy 12MP-s kamera, ami 360 fokban forgatható is.


Egyelőre nem esik szó az akkumulátor teljesítményéről, de ha egy kicsivel több energiára van szükség, a szárnyakat fel és le hajlítva a belső generátort is használatba lehet venni. Három-öt perc ilyen mozgás egy beszélgetésre elegendő energiát biztosít.
További tulajdonságok közé tartozik a teljesen vízálló dizájn, a Wi-Fi, Bluetooth, a GPS és a GSM funkció.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «