Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Okosrobogó

0

Az Alberto Gomez által tervezett futurisztikus kis elektromos robogó a Dél-Amerikai Kolumbiából, pontosabban Bogotából érkezett.

Bár a névválasztás nem új, hiszen Sylvain Gerbernek van egy nagyon modern biciklije már ugyanezen a néven. A kis elegáns Synapse robogó azonban más, azt a Dél-Amerikaiak igényeinek figyelembe vételével fejlesztették ki, így a képességei miatt az nagyon jól mozog a zsúfolt nagyvárosok forgatagában.

Synapse elektromos robogó

Természetesen a célcsoport, a Bogotában élő nagyvárosi fiatalok miatt a technikai jellemzők mögött a dizájnról sem feledkezhetett el a tervező. A látványos stílusú Synapse pedig nagyon sok modern technológiai kütyüvel is fel van szerelve.

Synapse elektromos robogó

Az érintőképernyője segítségével különböző szolgáltatásokat érhetünk például el, de a városi tömegközlekedésről is tájékozódhatunk, illetve személyre szabott reklámokat is kaphatunk azokról a termékekről, akciókról, vagy szolgáltatásokról, amik érdekelnek bennünket.

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «