Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Olcsó okosóra fitneszrajongóknak

0

Az okosórák továbbra is egyre nagyobb számban jelennek meg a piacon. Most a Fitbit Blaze-t szeretnénk bemutatni nektek, amely többek között az árával igyekszik elnyerni az érdeklődők kegyeit.

A Fitbit korábban gyártott órái szinte kizárólag a fitnesz funkciókra koncentráltak, az új Blaze azonban egy kicsit hagyományosabb dizájnt kapott, hogy praktikusan használható legyen az értesítések kezelésében is.
Az értesítéseknél maradva, a Blaze nem kínál olyan hatalmas választékot, mint néhány vetélytársa. Az alapokat tudja, mint például a hívások, szöveges üzenetek és naptári frissítések megjelenítése. Na meg persze a zenelejátszó irányítása a színes érintőkijelzőjén keresztül.

Fitbit Blaze fitness óra

Viszont nem teszi lehetővé új applikációk letöltését és hangvezérléssel sem lehet irányítani. Főleg tehát annak lehet vonzó a Blaze, aki nem óhajt semmiféle kacifántosat művelni vele, ehelyett beéri az egyszerűbb funkciókkal.
Fitnesz terén is nyújtja a tőle elvárhatót. A beépített GPS mellett lépésszámláló és pulzusmérő is szerepel a kínálatában. Lehet használni futás, úszás és biciklizés közben is. Az persze már más kérdés, hogy a pulzusmérés megbízhatóan működik-e miután csobbantál vele egy nagyot a medencében.

Fitbit Blaze fitness óra

 

Persze ha nem vagy egy nagy sportfanatikus, akkor is kínál számodra valamit a Blaze. Például az alvás-nyomkövető rendszert. Sőt, még csendes ébresztést is igénybe vehetsz. Ez akár a párkapcsolatodat is megmentheti, ha te korán kelő típus vagy, a párod viszont szereti sokáig húzni a lóbőrt.

Fitbit Blaze fitness óra

Így mindent összevetve tehát nem egy rossz okosóráról van szó, amely az élet számos területén megbízható társunkká válhat. És ha azt vesszük, hogy az ára csupán 200 dollár (átszámítva 58.000 forint), akkor egyértelművé válik, hogy nem csupán a méregdrága Apple Watch, de még a Huawei, Motorola és LG által kínált okosságoknak is alá megy árban.

Fitbit Blaze fitness óra

Ennek tükrében azért megbocsájtható, hogy nincs benne hangvezérlés és egyéb speciális funkciók. Egy fitneszrajongó számára – aki odafigyel az árakra is – igenis jó vétel lehet a Fitbit Blaze.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «