Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Önfenntartó mobil otthon

0

Matthew Hofmann már közel egy évtizede foglalkozik mobil otthonok tervezésével, és nagy tapasztalata van régi lakókocsik átalakításában. A nemrég bemutatott ‘Living Vehicle’ névre hallgató mobil otthon tetőtől talpig Hofmann munkája, a célközönség pedig olyan lelkes természetkedvelők, akik akár hosszabb időt is eltöltenének a természetben egy ilyen járgánnyal.

Living Vehicle

A Hofmann Architecture 8 meter hosszú ‘Living Vehicle’ lakókocsija terepre lett tervezve. Kívülről teljes alumíniumborítást kapott az utánfutó, melyben akár hosszabb időt is kényelmesen el tudnak tölteni lakói.

Living Vehicle
A Living Vehicle hat fő számára biztosít fekhelyet. A teljes méretű franciaágy mellett egy kihúzható kanapé és egy EuroLoft stílusú ágy áll a lakók rendelkezésére. Utóbbit igény esetén egy elektromos távvezérlő segítségével nyithatjuk le a mennyezetből.

Living Vehicle

A nappali helyiségben találunk továbbá egy falra rögzített 32”-es LED televíziót, házimozi rendszert Bluetooth kapcsolattal. A nappaliban egy nagyméretű ajtón át juthatunk ki a mobil otthonból.

Living Vehicle

A teljes felszereltségű konyhában megtalálunk mindent, ami szükséges lehet sütéshez, főzéshez. A fürdőszobában az esőztető zuhanyzó mellett törülközőszárító is helyet kapott, a felső tetőablakon át pedig a természetes fényt élvezhetjük.

Living Vehicle

A padló alatt találhatóak a hűtő, fűtő és szellőztető berendezések. A dupla rétegű üvegablakok és a teljes hőszigetelés lehetővé teszik, hogy mind a négy évszakban használhassuk mobil otthonunkat.

Living Vehicle

Extra felszereltségként rendelhetünk a tetőre 600W-os napelemet, illetve kiegészítő víztartályokat is. A tetőre szerelt LTE antenna illetve Wi-Fi router gondoskodik a felhőtlen szórakozásról és zökkenőmentes kommunikációról.

Living Vehicle

A Hofmann Architects állítása szerint a mobil otthon két embert akár egy hónapig is ki tudna szolgálni – természetesen a víztartalékok és elektromos energia tudatos felhasználása mellett.

 

A ‘Living Vehicle’ mobil otthon körülbelül 35 millió forintba fog kerülni, a szállítás pedig várhatóan 2018-ban kezdődik majd.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «