fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Opel Surf – haverokkal a partra

0

A sport- és egyéb jellegű kiegészítők szállítására tervezett kisteherautókkal általában ugyanaz a gond. Rengeteg hely áll rendelkezésre a különböző cuccoknak, csak épp a legfontosabbnak nincsen: az embereknek. Az Opel Vivaro Surf koncepció ezt a problémát kívánja orvosolni.

 

Mire jó a sok felszerelés, ha nincs, aki használni tudja? Az idén Frankfurtban bemutatkozó Opel négy köbméternyi csomagtér mellett, még akár hat embernek is elegendő helyet kínál.

 Opel Vivaro Surf

 Opel Vivaro Surf

 Opel Vivaro Surf

Ha csak kettesben akarsz valakivel kiruccani valahova sportolni vagy kempingezni, akkor tengernyi márka kínálatából választhatsz. Rengeteg olyan autó van a piacon, amelybe mindenféle felszerelés belefér, míg ketten utaztok elöl. Olyanból viszont már nagyon kevés, amivel a cuccok mellett a haverokat is el tudod vinni.

 Opel Vivaro Surf

 Opel Vivaro Surf

Az Opel új koncepciójával viszont nem kell majd kompromisszumot kötni, hiszen elfér benne minden és mindenki.  Az utasteret és a csomagteret elválasztja egy falacska, hogy az esetlegesen vizes, piszkos kiegészítők ne zavarják meg a kényelmet. Alapból 5 ülőhelyet találunk, ám a kiosztás úgy is módosítható, hogy hatan is elférjenek.

 Opel Vivaro Surf

 Opel Vivaro Surf

A fokozott utazási élmény érdekében beépített Wi-Fi hotspotttal is rendelkezik a kocsi. Emellett szintén rendelkezésre áll a márka legújabb infotainment rendszere, a Navi 50 IntelliLink egy méretes érintőképernyővel. A meghajtásról egy 138 lóerős, 1.6 literes, biturbós CDTI motor gondoskodik. A magassága „csupán” 1.9 méter, hogy könnyebben lehessen vele beállni a garázsba.

 Opel Vivaro Surf

 Opel Vivaro Surf

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «