Órában is jön a hibrid

0

Az elmúlt néhány évben betörtek az órapiacra az okosórák, melyek számos funkcióval rendelkeznek. A reakciók vegyesek voltak ezekkel kapcsolatban, felmerült azonban a kérdés: lesz-e még létjogosultsága a hagyományos karóráknak?

Hybrid Manufacture 3.0 karóra

A kérdésre valamelyest választ adott a híres óragyártó vállalat, a Frederique Constant, ugyanis olyan órát alkotott, mely ötvözi a hagyományos karórák tulajdonságait az okosórák hasznos funkcióival. Az eredmény a ‘Horological Smartwatch’ volt. A karórából készült külön női verzió is, finomabb vonalvezetéssel.

Hybrid Manufacture 3.0 karóra
Ezúttal újabb modellel állt elő a Frederique Constant. A Hybrid Manufacture karóra szintén hibrid módon ötvözi a 21. századi technológiát a hagyományos órák mechanikus szerkezetével, mely legendás svájci profizmussal és precizitással készül.

Hybrid Manufacture 3.0 karóra
Minden egyes alkatrészt a Frederique Constant gyárt a karórához, így a készülék agyaként tekinthető FC-750-es kalibert is. Az okos funkciók egy része a számlapon, 12 óránál jelenik meg. A többi hasznos funkciót egy mobiltelefonos applikáció segítségével érhetjük el. Okostelefonunkhoz bluetooth technológia segítségével kapcsolódik.
A karóra minden nap egyezteti a pontos időadatokat az okostelefonos applikációval, illetve az esetleges műszaki hibák esetén hibaüzeneteket közöl mobilkészülékünkkel.

Hybrid Manufacture 3.0 karóra
Az okos funkciók ellenére a karóra nem rugaszkodott el teljesen a hagyományos órák stílusától. A készülék egy kidolgozott fadobozban érkezik, melyben töltőkábelt is kapunk.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «