fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

“Óramű pontosság”

0

A Los Angeles-i székhelyű Vulcan Innova műhely múlt héten mutatta be legújabb óraforgató modelljét (ára 25,000 dollártól indul), ami nemcsak az órafanatikusok, de az autók szerelmeseinek szívét is megdobogtatja.

Óratartás

A BMW M52 motorból – ami a ’90-es években a 328i és 528i szériákat is hajtotta – épített szerkezet azon designok közé tartozik, aminek láttán sokan fel fognak sóhajtani, nekik miért nem jutott ez eszükbe korábban.

Óratartás
Egyéni, magas fokozatú léptetőmotorokkal – amelyek lehetővé teszik az egyéni vezérlést – felszerelve, minden órát egy módosított dugattyúval szerelnek fel, amely forgató modulként funkcionál. Bekapcsolt állapotban mindegyik dugattyú rögzítve van a helyén, amit kizárólag a biztonsági kulcs használatával lehet feloldani, így biztosítva, hogy az órát ne tudják illetéktelenek eltulajdonítani vagy megrongálni.

Óratartás
A limitált fejlesztésből összesen 52 darab készült, és mindegyiket Los Angeles-ben állítják össze az új tulajdonosa kívánságai szerint. Mind a motorok, mind az egyes dugattyúk/óratartók többféle kivitelben kérhetők. Az óratartó bőrének típusa és színe, továbbá a LED-ek színe is egyéni kívánság szerint variálható.

Óratartás
Szerencséje van azoknak, akik a szabadon álló opciót preferálják, mivel a Vulcan Innova felár ellenében személyre szabható padlóállványokat is kínál.

Óratartás

A 25,000 dolláros alapár tartalmazza a felület festését vagy krómozását, illetve a velúr órapárnákat, további díj megfizetése mellett pedig összetettebb egyedi kívánságokat is megvalósítanak. A kiszállítási idő négy és hat hét között várható, a választott részletektől függően.

Óratartás

Óratartás

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «