fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Orlando Bloom egyedi BMW-je

0

Orlando Bloom a világ egyik legkeresettebb színésze, aki olyan monumentális hollywoodi szuperprodukciókban játszott már címszerepet, mint A Gyűrűk Ura, A Karib-tenger kalózai, a Trója vagy a Mennyei királyság.

A színészről kevesen tudják, hogy megszállott motorozó és gyűjtő, aki valósággal rajong a BMW motorkerékpárokért, így nem csoda, hogy a népszerű színész garázsában megannyi BMW kétkerekű, köztük számos igazi klasszikus talált otthonra az elmúlt évek során.

Orlando Bloom és a BMW 1000 Custom

Egyedülálló kétkerekűje megalkotásához Orlando Bloom a BMW S 1000 R modellt választotta alapul, majd elképzeléseit jóbarátja, Michael „Woolie” Woolaway, az egyedi motorkerékpárokat készítő Deus Ex Machina első embere és vezető tervezője váltotta valóra. Így született meg a BMW S 1000 R Custom.

Orlando Bloom és a BMW 1000 Custom

Orlando Bloom a kamerák kereszttüzében, a BMW Motorrad „4CYL” című produkciójának forgatásán próbálta ki először a lenyűgözően egyedülálló, négyhengeres kétkerekűt.

Orlando Bloom és a BMW 1000 Custom

Az Arthur de Kersauson és Clement Beauvais rendezte rövidfilm snittjeit Malibu hegyvidéki útjain vették fel.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «